Müügil ajakiri kapitalihuvilistele

06. august 2009, 09:47

Saksa keele valdajatele
investeerimishuvilistele on Saksamaal on ilmunud ajakiri, mis räägib rahast,
pangandusest ja börsidest.

Müügil ajakiri kapitalihuvilisteleAjakirjaMüügil ajakiri kapitalihuvilistele nimeks on Der Spiegel – Geschichte ja 2009. aasta neljanda numbri pealkirjaks on Geld! Von den Fuggern zur Finantzkrise: eine Chronik des Kapitals ning ajakirja saab osta ka Eestist.

Umbes 150 leheküljeline väljaanne annab ülevaate raha, panganduse ja börside arengutest umbes viimase tuhande aasta jooksul kuni käimasoleva kriisini välja. Ajakiri on illustreeritud nii fotode, piltide kui ka graafikutega ning ei ole USA-keskse käsitlusega.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. August 2009, 10:23
Otsi:

Ava täpsem otsing