Täiuslik segu

Lennart Beat 07. august 2009, 00:00

Paul Oakenfold esines Tallinnas Madonna ees ja järel ning on ühtlasi Madonna esmaspäeval normaalsetes riikides ilmunud singli "Celebration" kaasprodutsent. Mixplaate avaldab ta igal aastal ning noorim on kuuvanune "Perfecto: Vegas", mis pole kuuldeulatusse sattunud. 2007 ilmunud duubel on seevastu täiuslik karjääri defineeriv valik tegijalt, kelle kohta mehe kolleegid halvustavalt staar-dj ütlevad.

Varane house, Stone Roses, Happy Mondays, The Cure, U2 ja Timberlake. Veelgi ülbem on CD 2 menüü - kellele trance, kellele erutav meeleolumuusika. Olive, Radiohead, Madonna, Oakie ise, pluss ikka veel uutena tunduvad eksklusiivsed remiksid Underworldilt ja Everything But The Girlilt. Ajale ülimalt hästi vastu pidanud kollektsioon, mida pean läbi aegade üheks parimaks klubiplaadiks. Meie poodides alles hiljuti rõõmustava hinnaga saadaval. Kui veel on.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:03
Otsi:

Ava täpsem otsing