Pühapäev 4. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Briti töötute hulk laes, firmad palkavad aga immigrante

12. august 2009, 16:36

Briti ettevõtjad plaanivad palgata
rohkem immigrante, kuigi riigi töötus on 14 aasta kõrgeimal tasemel ning
töö on kaotatud 2,4 miljonit inimest, kirjutas Daily Mail.

Suurbritannias jääb päevas töötuks 3000 inimest ning töötuse tase on alates 1995. aastast kõrgeimal tasemel.

Kuid umbes üks ettevõtja 12st plaanib tööle võtta hoopis immigrante, sest nad ei leia endale vajalike oskustega britte, selgub uuringust. 8% ettevõtjatest kavatseb kolmandas kvartalis palgata just immigrante. Osa ettevõtjaid põhjendab seda sellega, et välistöölised on töökamad ja usaldusväärsemad, samas teised juhid ütlevad, et nad on paremate oskustega.

Riigi statistika näitab, et mittebrittide tööhõive suurenes esimeses kvartalis, samas kui briti inimeste hõive on kahanenud. Uuring rõhutab peaminister Gordon Browni väljaütlemisi, et Suurbritannia töökohad peavad jääma brittidele.


Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. August 2009, 17:01
Otsi:

Ava täpsem otsing