Pühapäev 26. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Kohtla-Järve üliodavate korterite hinnad tõusid

13. august 2009, 08:29

Ehkki juunikuuga võrreldes kallinesid
Kohtla-Järve korterite hinnad juulis ligi veerandi võrra, on need jätkuvalt ühed
madalamad Eestis.


Pindi Kinnisvara värskest kinnisvaraturu ülevaatest selgub, et kui Eesti linnades jätkas korteritehingute keskmine hind langust, olid erandiks Valga ja Kohtla-Järve, kirjutas Põhjarannik. Põlevkivilinnas kasvas juulis juuniga võrreldes korteritehingute arv nelja võrra - 39ni - ja hinnad tõusid 24 protsenti, ulatudes ligi 1700 kroonini ruutmeetri eest (võrdluseks: Jõhvis ja Narvas oli korteritehingute keskmine ruutmeetri hind juulis ligi 4000 krooni).
Pindi Kinnisvara Jõhvi kontori hindaja ja maakleri Imre Hardõkaineni sõnul on Kohtla-Järve korterite hinnad jätkuvalt madalad, kuna tühje elamispindu, mida firmad kunagi kokku ostsid ja nüüd müüa üritavad, on palju. Samuti pakutakse rohkesti kortereid, mis on võlgade tõttu müüki pandud.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. August 2009, 08:29
Otsi:

Ava täpsem otsing