Prügivedu Saaremaalt katkes prussakate tõttu

13. august 2009, 07:30

Saaremaa ja Muhu prügi mandrile vedu sai
kümneks päevaks tõsise tagasilöögi, kuna parvlaevade autodekkidelt avastati
prussakaid, mistõttu prügivedu peatati ja asuti elukaid tõrjuma.


Prussakad avastati 30. juulil ja prügivedu algas Väinamere Liinid juhi Urmas Treieli sõnul taas selle nädala esmaspäeval, kirjutas Oma Saar. Vahepealse aja jooksul tehti laevadel prussakatõrjet ning Treieli kinnitusel ei ole nüüd pärast prügiveoga taasalustamist nende elukatega enam probleemi olnud. Prügiveofirma OÜ Prügimees tootmisjuht Urmas Meerits väitis, et prussakaprobleem polnud tegelikult mingi üllatus, neid elab prügis aastaringselt ja kord aastas elukad ikka aktiviseeruvad. Meeritsa sõnul ootab firma praegu kinniseid konteinereid, mis on hetkel katsetamisjärgus.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. August 2009, 07:30
Otsi:

Ava täpsem otsing