Madoffi räpased saladused ujuvad järjest pinnale

15. august 2009, 12:26

25. augustil jõuab avalikkuse ette raamat,
milles finantspüramiidi looja Bernard Madoffi ekskallim räägib, kuidas mees
abielu rikkus, vahendas Lenta välismeediat.

Raamat kannab pealkirja "Madoffi teine saladus: armastus, raha Berni ja mina" ja selle autoriks on Sheryl Weinstein. Naine oli üheks tunnistajaks Madoffi kohtuprotsessil, kuid siis ei rääkinud ta sõnakestki enda ja petturi vahel lõõmanud kireleegist.

Weinsteini sõnul tutvus ta Madoffiga heategevusfondi Hadassah finantsjuhina töötades. Ta kinnitab, et romaan kestis üle 20 aasta vaatamata sellele, et mõlemad olid abielus. Madoffi abikaasa Ruthi advokaat teatas, et tema klient ei tea nn romaanist midagi.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
16. August 2009, 12:53
Otsi:

Ava täpsem otsing