Olete või mitte?

Signe Sillasoo 21. august 2009, 00:00

Loodetavasti olete te sportlane või tõsine harrastaja, sest vastasel juhul te igapäevaselt ennast liigutada ei viitsi. Loodetavasti olete ka suur matkaja, kel pole porbleemi spontaanseid reise ette võtta, sest vastasel juhul jääksid teil nägemata pooled Eesti kaunid koha.

Tagatipuks loodan, et teile lähevad korda ka teie naabrid, nii need, kes riigipiiri taga elavad või hoopis kõrvalkorteris on, sest vastasel juhul jääksite ilma nende kohati lustlikust, kohati tõsisest, kohati mõistatuslikust kultuurist, tavadest, uskumustest ning muust heast ja paremast.

Kui te kõike seda olete, siis ei tohiks teil lähiajal igav hakata - tulemas on Pakri Laulmise Pidu, trobikond spordiüritusi ja festival Peipus. Kui te kõike seda aga pole, siis tasuks ehk proovida. Äkki meeldib.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:03
    Otsi:

    Ava täpsem otsing