QBE Kindlustusgrupp teenis rekordilise poolaastakasumi

21. august 2009, 18:10

QBE Kindlustusgrupi poolaastakasum
rekordilised 19% ja kogutud kindlustusmaksed 22%, teatas QBE Estonia tegevjuht
Aivar Vähi.

QBE Kindlustusgrupi 30. juuni 2009 lõppenud poolaasta tegevuskasum oli 1,018 miljardit Austraalia dollarit, kasvades eelmise aasta sama perioodiga 19%. Kindlustusmaksete maht oli 8,057 miljardit Austraalia dollarit, kasvades kokku 22%.

Kasumit ja kindlustusmaksed kasvasid vaatamata ülemaailmsest finantskriisist tingitud kõikuvatele
investeerimisturgudele ja rasketele majandustingimustele. Kasvule on kaasa aidanud madalam Austraalia dollari kurss, 2008. a omandatud ja grupiga liidetud uued ettevõtted ja kindlustustariifide tõus.

“Tugev kasum otsesest kindlustustegevusest kõigilt meie kindlustusüksustelt, koos kindlustustariifide keskmise tõusuga 4% ja ootused majanduskeskkonna paranemisele on tagatis meie kindlustustulemuse edasisele kasvule“, kommenteeris QBE tegevjuht Frank O’Halloran.

QBE Insurance Group on üks maailma juhtivamaid rahvusvaheline kindlustus- ja edasikindlustusgruppe, peakorteriga Sidneys. QBE tegutseb üle 10 000 töötajaga 45 riigis. 2008. aastal kogus QBE kindlustusmakseid 13,1 miljardit Austraalia dollarit.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. August 2009, 18:10
Otsi:

Ava täpsem otsing