Äripäeva majandustulemus suvel mullusest parem

24. august 2009, 15:38

Juuni ja juuli olid esimesed kuud, mil
Äripäeva majandustulemus oli parem kui mullu samal ajal. Seitsme kuuga teeniti
1,7 miljonit krooni kasumit (EBITA).

"Majanduslanguse tingimustes suurepärane tulemus," kommenteeris tulemusi ASi Äripäev peadirektor Igor Rõtov.

Äripäeva tegevuskasum (EBIT), mis arvestab juba tehtud ostukulusid, olnuks seitsme kuuga -310 000 krooni. Kulumieelne kasum (EBITDA), mida näitab börsiteadetes näiteks Ekspress Grupp, 6,2 miljonit krooni. Lõviosa kasumist tuli käsiraamatute osakonnalt.

Äripäev on jätkuvalt üks edukamaid firmasid Bonnieri äripressi üksuses. Seitsme kuu kokkuvõttes olid kasumlikud Eesti, Rootsi ja Sloveenia. Kahjumit teeniti Taanis, Poolas, Leedus, Venemaal, Ukrainas ja Bulgaarias. Sellele vaatamata ennustab Bonnier Business Press aasta koondtulemusena kasumit.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. August 2009, 15:38
Otsi:

Ava täpsem otsing