Neljapäev 8. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Procter Gamble müüb üksuse 3,1 miljardi dollari eest

24. august 2009, 16:47

Iiri ravimifirma Warner Chilcott teatas
täna, et ostab ravimimaailma suurkuju Procter Gamble retseptiravimite
üksuse 3,1 miljardi dollarilise rahalise ettemaksu eest, kirjutab Bloomberg.

P G on juba mitu kuud otsinud ostjat üksusele, mille peamised tooted ravivad luid, seedehäireid ning naiste tervist. Hind jääb siiski New Yorki finantsettevõtte Sanford C. Bernsteini prognoositud kolme kuni nelja miljardi dollari alumise piiri juurde ning see võib ka ravimifirma aktsialiikumisi täna tugevamalt mõjutada.

Warner Chilcotti kuulsamad tooted on rasestumisvastased tabletid Estrostep Fe ja akneravimid Doryx ning tema suuromanikeks on grupp investeerimisfirmasid. Alla poole aktsiatest on kaubeldavad ka börsil.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. August 2009, 16:47
Otsi:

Ava täpsem otsing