Enamik firmasid kavatseb suurendada kulutusi netiturundusele

25. august 2009, 15:23

Turundusvaldkonna infoportaal ja
konverentsikorraldaja Best Marketing tegi küsitluse saja Eesti, Läti ja Leedu
turundusotsustaja seas internetiturunduse trendide kohta, mis näitas, et enamik
ettevõtteid kavatsevad kulutusi internetiturundusele suurendada.

2010. aastal plaanivad võrreldes tänavuse aastaga kulutusi internetiturundusele suurendada 96% Eesti, 85% Leedu ja 75% Läti turundusjuhtidest, teatas Best Marketing. Üle 10% võrreldes tänavusega plaanivad kulutusi internetiturundusele suurendada 40% Eesti, 33% Läti ja 20% Leedu turundusjuhtidest.

Võrreldes eelmise aastaga on 2009. aastal kulutusi internetiturundusele suurendanud 52% Eestis ning 65% Lätis ja Leedus küsitletud turundusjuhtidest. Samal ajal on turunduskulutusi tervikuna suurendanud vaid 13% Eesti ja Läti ning 18% Leedu turundusjuhtidest.

Best Marketingi juhi Hando Sinisalu sõnul näitavad reklaamikulutuste uuringud, et internetireklaami maht on tänavu langevas trendis, aga turundajad on hakanud rohkem panustama muudele võimalustele peale bännerite - näiteks Google AdWords, e-maili turundus ja turundus sotsiaalsetes võrgustikes.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. August 2009, 15:23
Otsi:

Ava täpsem otsing