Neljapäev 8. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Olle Horm pöördus tagasi liha juurde

Kadri Jakobson 26. august 2009, 00:00

"Ma olin tõesti rõõmus, et selline pakkumine mulle tehti ja kaua ma selle üle ei mõelnud," lausus ta. "Süda ütles, et tuleb minna. Ehitussektor on praegu nii, nagu ta on, ja hing ihkas ikka lihatööstuse juurde tagasi," lisas varasem suure ehitusfirma juht.

Millised väljakutsed Hormi Taeblas asuvas Maag Lihatööstuses ees ootavad? "Konkurents on karm, letid on liha täis. Vaevalt, et ma midagi revolutsioonilist korda saadan, sest ega mul mingeid erilisi relvi tagataskus pole. Lihtsalt tuleb teha kiiremini ja paremini," rääkis Horm.

Isiklikus elus muutub töölkäimine taas autost sõltuvaks, nimelt tuleb Hormi sõnul hakata liikuma marsruudil Tallinn-Taebla.

Maag Grupi nõukogu esimehe Roland Lepa sõnul on Eestis turuosalt suuruselt kolmanda ettevõtte eesmärgid ambitsioonikad nii Eestis kui ka lähiturgudel. "Valisime Maag Lihatööstuse jõulist strateegiat ellu viima Olle Hormi, kes tunneb seda turgu läbi ja lõhki ning suudab kindlasti oma varasemate kogemuste baasil ettevõtte uuele tasemele viia," märkis Lepp.

"Esialgsete plaanide kohaselt soovime oma kanna tugevamalt maasse suruda Balti riikides, kuid oleme vaadanud ka kaugemale," ütles Lepp. Tema sõnul ei saa praegu olla passiivne passija, vaid hoida tuleb pigem agressiivset ja jõulist joont ning uue juhina on Olle Hormil ettevõtte plaanide elluviimisel pearoll.

Sellel aastal Skanska juhi kohalt lahkunud Olle Horm ütles toona, et ehitussektoris ta tõenäoliselt ei jätka.

Ehitusfirmast lahkumist põhjendas Horm sellega, et kokkulepped, mis ta aasta tagasi sõlmis, uues turuolukorras enam ei kehtinud. "See, mida ma pidin nüüd tegema, ei olnud see, mida ma tulin siia tegema," märkis ta. Horm ei soostunud kokkuleppeid täpsustama, viidates konfidentsiaalsusnõudele.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 18:11
Otsi:

Ava täpsem otsing