Kolmapäev 7. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Uus hooaeg algab

Signe Sillasoo 28. august 2009, 00:00

Eestlase kolm suvekuud on kohe läbi saamas. Olgugi et ametlikult lõpeb suvi rohkem kui kahekümne päeva pärast, on eestlane vist juba vaikselt grilli, võrkkiike ja rannaplätusid elamise kaugemasse nurka kokku pakkimas.

Teisipäeval algab ametlik asjalikkuse periood - taas täie hooga tööülesandeid täitma või koolipinki nühkima. Sama suure hooga alustavad tööd ka kõik kultuurikantsid - teatrid, kinod, kontserdisaalid. Solarise keskus avab peagi oma esimese, Estonia teater 104. ja Vanemuine 140. hooaja. Lavale on jõudmas hulk uusi lavastusi ja artiste, ekraanile filme meilt ja mujalt.

Enne sügisest virr-varri ja ohtratesse kohustesse uppumist tasuks uuel hooajal pakutavale silm peale visata, põnevust jagub.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:03
Otsi:

Ava täpsem otsing