Üks küsimus: Kas Eestis on macho-kultuur taandumas?

ÄP 31. august 2009, 00:00

Karin Padjus, Harju Elektri finantsjuht
Ma ei ütleks, et meeste võim väheneb. Kuna mehi on liidrite hulgas oluliselt rohkem, on neid ka rohkem praegu tööta jäänud. Ma arvan, et madalseis mõjub tervendavalt ühiskonnale, aga meeste töö jääb vast ikkagi hinnatumaks ka pärast seda.

Marek Reinaas, Zavod BBDO loovjuht
Meeste kasvaval töötusel ja macho-kultuuri eksistentsil puudub oluline seos. Üks tühine masu mehekeskse ühiskonna väärtusi oluliselt ei kõiguta. Pealegi, Eesti ei ole suuremat sorti macho-ühiskond, pigem on meil kahjuks rullnoka-ühiskond.

Signe Ratso, Euroopa Komisjoni kaubanduse peadirektoraadi osakonna direktor
Mulle tundub, et Eestis pole naiste roll ühiskonnas ega ka perekonnas siiani olnud tähtsusetu. Aga kas nüüd masu ajal on midagi muutunud? Ma ütleks, et võib-olla see beibekultuuri ülistamine ehk on väiksema tähelepanu all.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 18:12
Otsi:

Ava täpsem otsing