Käibemaksu pehmendamise eelnõu läbis esimese lugemise

31. august 2009, 12:54

Käibemaksumäära tõstmisega seotud eelnõu
läbis esimese lugemise, samuti arutati rakendussätteid, mille kaudu
proovitakse pehmendada ettevõtjatele käibemaksumäära tõstmise lühikesest
etteteatamisajast tulenevat mõju.

Riigikogu arutas kell 12 alanud erakorralisel istungjärgul Eesti Reformierakonna fraktsiooni, Isamaa ja Res Publica Liidu fraktsiooni ning Erakonna Eestimaa Rohelised fraktsiooni algatatud riigi 2009. aasta teise lisaeelarve seadusega seonduvalt teiste seaduste muutmise seaduse rakendamise seaduse eelnõu, mille rakendussätete kaudu nähakse ette pehmendada ettevõtjatele käibemaksumäära tõstmise lühikesest etteteatamisajast tulenevat mõju.

Eelnõu teine lugemine on teisipäeval, 1. septembril kell 15 algaval erakorralisel istungjärgul. Kui teine lugemine lõpetakse, toimub samal päeval tund aega pärast nimetatud istungjärgu lõppu ka teine erakorraline istungjärk eelnõu kolmandaks lugemiseks.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
01. September 2009, 18:57
Otsi:

Ava täpsem otsing