Nafta viimased tõusud enne langust?

02. september 2009, 13:54

Toornafta hind kerkis esimest korda kolme
päeva jooksul ootuste kohaselt kasvanud nõudluse tõttu, sest ilmselt suutis USA
naftavarusid langetada.

Ameerika naftainstituut teatas eile, et naftavarud langesid eelmisel nädalal 3,19 miljoni barreli võrra. Täna teatab oma naftavarude ülevaate ka USA valitsus. Oktoobrikuus lõppevate futuuride hind kerkis 0,9 protsenti, 68,65 dollarini barrelist.

Liiga kõrgeid ootusi naftahinnale siiski kohe panna poleks mõistlik. "Kõik kardavad tagasilööki septembris ja oktoobris, mis praegu on alanud aktsiates ning ilmselt näeme pärast aktsiaturgude langust ka väljamüüki naftaturul," prognoosis optsioonikauplemisfirma Hudson Capital Energy direktor Jonathan Karnafel Bloombergile.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. September 2009, 14:56
Otsi:

Ava täpsem otsing