Eesti ja Kasahstan loovad valitsustevahelise komisjoni

07. september 2009, 14:15

Peaminister Andrus Ansipi ametliku visiidi
raames Kasahstani allkirjastati täna kokkulepe valitsustevahelise
koostöökomisjoni moodustamiseks.

Eesti Kasahstani aukonsuli Carl-Jüri Pihti sõnul on tegemist väga olulise ja sisulise edasiminekuga kahe riigi suhetes.

„See ei ole mingi formaalne suhtlemise viis, vaid konkreetsete koostööaluste loomine,“ ütles Piht, kelle sõnul suhtutakse Kasahstanis komisjoni otsustesse väga tõsiselt. Komisjoni otsustele saavad tugineda ka Kasahstanis tegutsevad ettevõtted.

Peaministrit saadab visiidil arvukas ärimeeste delegatsioon, kuhu kuuluvad järgmiste ettevõtete esindajad: Tallinna Sadam AS, Rotermann Group OÜ, Cybernetica AS, Krimelte OÜ, Olympic Entertainment Group OÜ, Eesti Raudtee AS, Ecometal AS, Eesti Energia AS, CF S Estonia AS/Autolink Baltics AS, Eesti Elektronpost AS, Mainor AS, Tere AS, eGovernance Laboratory, Real Systems AS, Chemi-Pharm AS, Alexela Oil AS/Yoga, Helmes AS, Glimstedt Straus Partnerid, Green Marine AS/NT Marine AS, Eesti Kaubandus-Tööstuskoda.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. September 2009, 14:15
Otsi:

Ava täpsem otsing