Reede 2. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Raamatupidaja.ee hakkas säutsuma

07. september 2009, 17:15

Äripäeva portaal Raamatupidaja.ee tegi
endale kodu populaarsesse veebipõhisesse suhtevõrgustikku Twitter.

Aadressilt www.twitter.com/apraamatupidaja leiab alates tänasest raamatupidajate, personalijuhtide ja finantsjuhtide jaoks kõige olulisemad uudised, maksuspetsialistide ja juristide ekspertarvamused ning praktilised soovitused, kuidas maksuseadustes ja tööõiguses paremini orienteeruda.

Twitterisse oma veebikodu tegemine on vaid üks uuendustest, mida Raamatupidaja.ee-lt sel sügisel oodata võib. Paari nädala pärast saab portaal endale ka täiesti uue ning kaasaegse väljanägemise.

Äripäev ostis oma segmendis liidrikohta hoidva Raamatupidaja.ee, mis vahendab praktilist erialast informatsiooni, selle aasta aprillis. Koos portaaliga omandas Äripäev ka raamatupidajatele ja finantsistidele suunatud ajakirja "RP – Raamatupidamise Praktik", mis on kahe tegutsemisaasta jooksul tõusnud omas valdkonnas turuliidriks.

Lisaks Äripäeva põhileheküljele saab Twitteris jälgida ka Äripäeva teemaveebe Ehitusuudised.ee (www.twitter.com/ehitusuudis) ja Logistikauudised.ee (www.twitter.com/logistikauudis), ingliskeelset majandusuudiste portaali Baltic Business News (BBN) (www.twitter.com/balticbiznews) ning venekeelset sõsarlehte Delovõje Vedomosti (www.twitter.com/dvedomosti).

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. September 2009, 17:15
Otsi:

Ava täpsem otsing