Neljapäev 23. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Vichmannil ja Luigel osalusprobleemid

Koit Brinkmann 08. september 2009, 00:00

Mitmes riigis kinnisvaraprojektidesse kümneid miljoneid kroone paigutanud Marcel Vichmann ja Hans H. Luik sisenesid eelmisel aastal koos Viimsi maadeäris karastunud Vallo Palvadrega parkimismajade ehitusse Kaliningradis.

2008. aasta juulis soetasid nimetatud ettevõtjad OÜ Priletano kaudu 9,8 miljoni krooni eest enamusosaluse Kaliningradis asuvas ettevõttes Briz. Tütarettevõttele anti 18protsendilise intressiga 3,8 miljonit krooni laenu ning juba sügisel löödi esimese parkimismaja ehitusel kopp maasse.

Bilansipäeva järel selgus aga, et Priletano osalus tütarettevõttes on vähenenud ning endise 58,5 protsendi asemel on neil hoopis vähemusosalus - 48,5 protsenti. Majandusaasta aruandes sisalduva info järgi käib osaluse muutumise kohta juurdlus.

Küsimusele, kas Vene partner on neid petnud, vastas Priletano juhatuse liige Palvadre, et ta ei tea midagi. Pärast majandusaasta aruandes oleva info ärakuulamist lõpetas ta mõne sõna järel kõne: "Oli jah midagi. Okay, kõik."

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 18:12
Otsi:

Ava täpsem otsing