Kolmapäev 26. oktoober 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Ajakiri Raamatupidamise Praktik nüüd uues kuues

08. september 2009, 17:28

Raamatupidajatele ja finantsistidele
suunatud ajakirja "RP – Raamatupidamise Praktik", mis on kahe tegutsemisaasta
jooksul tõusnud omas valdkonnas turuliidriks, sai uue kujunduse.

Värskelt ilmunud septembrinumbris on luubi all töötasu uues töölepingu seaduses, arve rekvisiitide ajalugu, sisekontroll ja pettused, tegevuspõhine majandusarvestus ja paljud muudki teemad. Lisaks alustab ajakiri raamatupidamise algkursusega, mille eesmärk on õpetada majandusaasta aruande koostamist. Septembrinumbri persoonilugu on Swissoteli pearaamatupidajast Malle Postist.

Äripäeva käsiraamatute projektijuht-toimetaja Mari-Epp Tirkkonen ütles raamatupidaja.ee-le, et ajal mil paljude ajakirjade-ajalehtede tiraaž jätkuvalt langeb ning harvad pole ühinemised ja sulgemised, näitab Äripäeva ajakirja "RP - Raamatupidamise Praktik" tellijate arvu statistika vastupidist tendentsi.

Loe lähemalt ajakirja tellimise kohta SIIT!

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
08. September 2009, 17:28
Otsi:

Ava täpsem otsing