Väärikas iganemine

Lennart Beat 11. september 2009, 00:00

Nädal tagasi esinesid Tallinnas kahel erineval kontserdil 90ndate esimese poole staarid East 17 ja Mr Big. Nokia Kontserdimaja muusikahooaja avab aga Francis Goya.

Miks just nemad kõikidest maailmas tegutsevatest artistidest? Ma ei tahaks Kings Of Leonit näha alles 20 aasta pärast, vaid suht nüüd ja kohe. Madonna Like A Virgini järgne tuur oleks olnud ka erutavam pakkumine kui Sticky & Sweet, mille ajaks oli süüdimatust popist saanud masinlik kvaliteet.

Black Crowes saabus meieni MTV Europe'i kaudu umbes samal ajal kui esimese lause kangelased ja nende uut, sisuliselt laivstuudioalbumit kuuldes oleksin valmis nostalgiale järele andma. Classic rock-juurtega rock on classic igal ajal.

Black Crowes ei üllata uute nippidega, vaid juurte lähedusega, ja tänase päeva on nad juba päästnud. Nagu siis, kui nad 1990. alustasid.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:03
Otsi:

Ava täpsem otsing