Laupäev 3. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

ÄP 5 aastat tagasi: Miljonikroonise korteri odav siseviimistlus

ÄP 15. september 2009, 00:00

Miljoni krooniga uude elamusse kolmetoalise korteri ostja saab odavate materjalidega tehtud siseviimistluse: tubades on pisut üle 100 krooni ruutmeeter maksev laminaatparkett ja vannitoas sama hinnaklassiga keraamilised plaadid.

Domineerivad Poola sanitaarkeraamika, madala hinnaklassi segistid, puitakende asemel plastikaknad ning siseusteks on odavaimad, nn papist sileuksed. Mõni arendaja ei ole raatsinud vannitoa seina isegi keraamilisi plaate panna, vaid on piirdunud seinapinna värvimisega.

Hetkeseis: Olukord on taas sama, ainult selle vahega, et vahepeal ei saanud miljoni krooniga ühetoalistki korterit, ükspuha, mis tasemel viimistlusega.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 18:13
Otsi:

Ava täpsem otsing