Reede 9. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Urmas Paet kohtub homme Hillary Clintoniga

16. september 2009, 10:37

Homme alustab välisminister Urmas Paet
töövisiiti Washingtonis, kus kohtub Ameerika Ühendriikide riigisekretäri Hillary
Clintoniga.

Kahepäevase visiidi jooksul on välisministril Washingtonis kavas kohtumised ka riikliku julgeoleku nõuniku James Jonesi ja asekaitseminister Mich?le Flournoy ning NATO uut strateegilist kontseptsiooni välja töötava nn tarkade rühma juhi, USA endise riigisekretäri Madeleine Albrightiga.

Samuti osaleb Paet koostöös USA Strateegiliste ja Rahvusvaheliste Uuringute Keskusega toimuval diskussioonil ja kohtumisel Atlandi Nõukogus. Kõne alla tulevad Eesti ja Ühendriikide kahepoolsed suhted ning Afganistani ja NATOga seonduvad teemad. Peatutakse ka olukorral Gruusias ja Ukrainas ning Venemaa küsimustel, samuti räägitakse energia- ja küberjulgeolekust.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
16. September 2009, 10:37
Otsi:

Ava täpsem otsing