Neljapäev 8. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Üks küsimus: Mida teete oma firma eluea tõstmiseks?

ÄP 17. september 2009, 00:00

Maie Niit, Otepää Lihatööstus Edgar OÜ omanik
Mina olen alati niimoodi töötanud, et eluiga oleks pikk. Teen algusest peale kõik asjad rahulikult, läbimõeldult ja samm-sammult. Ei riski väga suurte laenude võtmisega ja käin väga tasakaalukalt ümber kaadriga. Mitte niimoodi, et teen vabriku ja kahe aastaga tahan rikkaks saada.

Aivar Reivik, Volta juht ja üks omanikke
Et eluaega pikendada, tuleb firmat elus hoida. Teeme rahulikult tööd. Ka raskel ajal peab hakkama saama. Meie jaoks ei ole see esimene kriis, vaid kolmas. Ettevõtja ainus ülesanne on kasumit teenida ja see ka motiveerib tegutsema. Kui ettevõttel hästi läheb, siis on ikka rõõmus meel.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 18:13
Otsi:

Ava täpsem otsing