Pillesaar: väärtpaberitulu võiks olla eraisikule maksuvaba

18. september 2009, 18:39

Eestlaste teadlikkust aktsiatest saaks
ettevõtja Jaan Pillesaare sõnul suurendada nii, et tehakse väärtpaberitulu
eraisikule maksuvabaks.

„See oleks ülilihtne samm ellu viia, peaaegu, et sunniks igaühte oma sääste mingil määral aktsiaturul hoidma, ja siis tekib kohe ka motivaator aru saada ja selgeks õppida, mis asi see aktsiaturg on ja kuidas investeerida. Isegi kui see tooks eraisikute massiliste paigutuste tagajärjel kaasa järgmise varade mulli, siis oleks selle mulli lõhkemine väike kaotus võrreldes võitudega,“ märkis Pillesaar Äripäeva online-intervjuus ja lisas: „Riiki tuleks igal juhul miljardites uut raha, uusi rikkaid maksumaksjaid, uusi töökohti jne. Riigi esialgne väike kaotus tulumaksus kaetakse kuhjaga muudest maksulaekumistest. See on üks Tark Eesti poolt pakutud ettepanekutest, mis on hoolega läbi analüüsitud.“

Loe tervet intervjuud Jaan Pillesaarega SIIT!


Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
18. September 2009, 18:39
Otsi:

Ava täpsem otsing