Rikaste TOP: edukas naisettevõtja ei hooli konkurentsist

18. september 2009, 11:21

Kõikidele firmadele jagub ruumi ning ma ei
lase ennast konkurentsist häirida, ütles tänavu rikaste TOPis 403. kohale
tõusnud Tartu Terminali enamusomanik Malle Raudsepp.

Raudsepp rääkis, et tunamullu saadi neli suurt kütusemahutit valmis, mis andis oluliselt mahtu juurde ja on tänavu terminali tulemust mõjutanud. "Sellest on ka kasv tekkinud. Samuti tuli riigihange sisse ning see on väga hea, et riik on meid usaldanud ning me hoiustame riigi kütusevarusid," sõnas ta.

Ettevõtte omanik ütles, et järgmisel aastal on ees raudtee pumbajaama ja estakaadi ehitus. "Mahud lähevad järjest suuremaks ja tuleb kasvada ja edasi investeerida. Suuri riske me ei võta, need oleme maandanud," märkis ta ja lisas, et Tartu Terminal on Lõuna-Eesti suurim kütusehoiustaja.

"Valdkonnas tegutseb palju naisi, nii Nestes kui ka Statoilis. See, et olen kütuseärisse sattunud on saatus. Ma ei tunne, et see valdkond raske oleks. See on ikkagi meeskonna töö ning koostöö on väga hea. Kõikidele firmadele jagub ruumi ning ma ei lase ennast konkurentsist häirida ja otseselt sellesse võitlusesse ei sekku," rääkis Raudsepp.

Selle aasta Äripäeva rikaste TOPis jõudis Malle Raudsepp 403. kohale. Eelmisel aastal oli Tartu Terminali enamusomanik tabelis uue tulijana 427. kohal.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. September 2009, 16:52
Otsi:

Ava täpsem otsing