Teisipäev 28. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Rikaste TOP pälvib tähelepanu ka Venemaal

18. september 2009, 17:54

Uudis täna Äripäevas ilmunud Rikaste TOPi
kohta ilmus Venemaa suurima uudisteportaali lenta.ru rahanduskülje esilehel ja
aktiivse lingiga.


Artiklis pealkirja all „Miljardäride arv Eestis vähenes kaks korda“ nimetatakse ära, kes on esimesed kolm rikkamat inimest Eestis, samuti tuuakse ära arvud, kuivõrd on tänavu võrreldes eelmise aastaga miljardäride arv ja nende varandus kahanenud. Artikkel tsiteerib Äripäeva, et paljud ettevõtjad kaotasid raha seetõttu, et investeerisid kinnisvarasse.
Artiklile on lisatud mitu aktiivset linki, näiteks tänase „Delovõe Vedomosti“ veebilehel ilmunud ülevaade Äripäeva Rikaste TOPi kohta ning lenta.ru-s eelmisel nädalal ilmunud uudis pealkirja all „Eesti elanikele tehti ettepanek täita eelarvet annetustega“.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
18. September 2009, 17:54
Otsi:

Ava täpsem otsing