Kolmapäev 1. märts 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Üks küsimus: Kas oled rahul oma kohaga edetabelis?

ÄP 21. september 2009, 00:00

Leho Siimsen, Fakto üks omanikke, 96. koht (mullu 376.)
Ega see ei rõõmusta ega kurvasta, sest ma ei saa ju selle jaoks mitte midagi ära teha.

Gunnar Kobin, Ekspress Grupi juht, 224. koht (mullu 58.)
Inimestega seotud ettevõtete aasta tulemuste meelevaldne korrutis ning kõik muu selle juurde käiv ei anna mitte ligilähedastki pilti tema tegelikust varalisest seisust. Ma tean vähemalt kümmet inimest selles nimekirjas, kelle tegelik rahaline seisukord on väga kehv, aga varaline seisukord suurepärane. Ja vähemalt kümmet, kelle varaline seis on mitu korda kõvem tema nime taha kirjutatud numbrist.

Rein Kilk, ettevõtja, 41. koht (mullu 59.)
Eesti meistrivõistlustel 41. koha puhul pole mulle mõtet õnne soovida. Nii missivõistlustes kui ka spordis on oluline ikkagi esikolmik. Äripäev võiks välja mõelda boonuse, mille saaks ettevõtja edetabelis tõusmise eest. Kui oleks selline pakett, siis oleks see suisa rõõm. Praegu pole edetabeli koostamine ärimeestevaheline võistlus, vaid ajakirjanike meelelahutus.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 18:14
Otsi:

Ava täpsem otsing