ERGO: leping Otepää Golfiga lõppes enne põlengut

22. september 2009, 08:04

Kuivõrd Otepää Golfi põleng toimus kaks
kuud peale seda, kui leping ERGO ja Otepää Golfi vahel lõppes, siis pole
pankrotihalduri nõudel kindlustuse hüvitisele vähimat alust, ütles ettevõtte
esindaja.

"Pankrotihalduri nõudel ERGO Kindlustuse hüvitisele pole vähimat alust, kuivõrd Otepää Golfi põleng toimus kaks kuud peale seda, kui leping ERGO ja Otepää Golfi vahel lõppes. Kui pole lepingut, ei saa kindlustusselts ka kahjusid hüvitada," vahendas ERGO Kindlustuse kommunikatsioonijuht Anu Vahtra-Hellat kindlustusfirma seisukohta.

Pankrotihaldurid pole nõus sellega, mis puudutab Ergo kindlustust, kes keeldus pärast põlengut kindlustusraha välja maksmast, kuna väidetavalt polnud Otepää Golfil kehtivat kindlustuslepingut.

"Ergo kindlustuse vastu esitame samuti nõude, 11-12 mln kr. Nii palju maksab põlengus hävinud hoone taastamine," nentis Otepää Golfi pankrotihaldur Andres Hermet. Hoonest jäi järgi ainult 1. korruse vundament.ERGO: leping Otepää Golfiga lõppes enne põlengut

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
11. October 2009, 18:34
Otsi:

Ava täpsem otsing