Neljapäev 8. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

BÖRS: USA pööras plussi

23. september 2009, 17:53

USA aktsiaindeksid reageerisid positiivselt
Föderaalreservi teatele, et majandus on hakanud taastuma ja FED jätab
intressimäärad rekordmadalale tasemele.

Dow Jones tööstuskeskmine on jõudnud 0,26protsendilisse, Nasdaq indeks 0,27protsendilisse ning Standard Poor’s 500 aktsiaindeks on 0,18protsendilisse plussi.

Ilusti on kerkinud USA autotööstuse jõuliseim hiid Ford Motor, kelle aktsiahind on juurde võtnud 6,6 protsenti. Autotootja teatas, et ootab kodumaise nõudluse vaikset taastumist juba järgmisel aastal. USAs suuruselt teine mobiilioperaator AT T on kerkinud 3,6 protsenti pärast CNBC toimetaja arvamust, et ettevõte on leidnud hea ja odava rahateenimise viisi mobiilse internetituru tärkamisel. Kindlustaja American International Group on kerkinud 3,3 protsenti ja Research In Motion 3 protsenti.

„Valitsused on turgudele läbi toetuste pakkunud sedavõrd palju likviidsust ja kuna see raha peab kusagile minema, toimub paranemine aktsiaturgudel ja teistes varaklassides,“ sõnas Cazenove Capital Management tehniliste analüütikute juht Robin Griffiths Bloombergile.

„Läheneme perioodile, mil vähemalt lühiajaline korrektsioon on väga tõenäoline. See ulatuks 10 kuni 15 protsendilise languseni aktsiahindades,“ lisas ta.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
23. September 2009, 22:47
Otsi:

Ava täpsem otsing