Liviko lööb eelarve lukku alles detsembris

23. september 2009, 20:29

Liviko juht Janek Kalvi ütles Äripäeva
päevaküsimusele vastates, et ettevõte lööb tuleva aasta eelarve segaste aegade
tõttu lukku alles detsembris.

"Oleme võtnud eesmärgiks lüüa eelarve lukku mitte varem kui detsembris. Praegu on ebastabiilne aeg ja turu tõusust ja langusest on vara rääkida ja me ei saa ükskõik mida paberile lüüa," rääkis Kalvi. "Me täna alles alustame eelarve visiooni kokku panemist. Eesmärk on jõuda novemriks-detsembriks numbrite kinnitamiseni. Mida hiljem eelarve lukku lüüakse ja kinnitatakse, seda täpsem see tuleb. Hetkel on veel vara käibe kasvu kohta prognoosida uue aasta eelarves."

Äripäeva päevaküsimus oli: kui palju teie käive järgmise aasta eelarves suureneb?

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
23. September 2009, 20:29
Otsi:

Ava täpsem otsing