Puidufirma juht: kandideerimine on minu panus demokraatiasse

24. september 2009, 15:34

Ma olen varem ka kohalikel valimistel
kandideerinud, sest kui leidub sobiv seltskond, kes sellise ettepaneku teeb,
siis miks mitte, põhjendas ASi Lasva Liimpuit omanik ja juht Juho Toomik, miks
ta kandideerib Võru vallavolikokku.

Toomik lisas, et igaüks peab panema oma panuse demokraatiasse ja tema teeb selle panuse kandideerimise näol valimisliidus. Samas rõhutas Toomik, et isegi kui ta saaks piisavalt hääli, siis poliitikaga ta tegelema ei hakka. „Mul pole aega – ma pean oma ettevõtteid kuidagi pinnal hoidma,“ sõnas Toomik. „Samuti pole mul aega enda valimisreklaamiga tegelemiseks.“

Toomik on suurosanik ja ta juhib lisaks Lasva Liimpuidule ka Harjumaal Anija vallas täispuidust kasemööblit tootvat Valsiniidu ASi ning Viljandis männi- ja kasepuust mööblit tootvat ASi Tarme. „Elan aga hoopis Võru vallas ja seepärast seal ka kandideerin,“ täpsustas Toomik.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
30. September 2009, 17:20
Otsi:

Ava täpsem otsing