Wall Streeti suurim pessimist tõstis prognoose

24. september 2009, 18:32

Wall Streeti kõige
pessimistlikum strateeg, Morgan Stanley's leiba teeniv Jason Todd tõstis
oma tänavuse S P 500 indeksi aastalõpu väärtuse prognoosi 17%
võrra.

Todd soovitas investoritele pärast üheksanda märtsi põhjast tehtud S P 500 41%-list hüpet juulis aktsiatest välja tulla. Morgan Stanley strateeg ootab nüüd, et indeks lõpetab aasta 1050 punktil. Todd tõstis ka ettevõtete järgmise aasta kasumiprognoose 13% jagu ehk 70 dollarile.

"Praegune ralli on tüüpiline sellele, mis järgneb karuturule, kuid meie nägemuses ei ole see mitmeaastase tõusva turu algus," kirjutas Todd investoritele saadetud kommentaaris. "Siiski arvame me nüüd, et ralli võib kesta kauem, kui me algselt nägime," märkis strateeg.

Täna liigub S P 500 indeks veidi pealpool 1050 piiri.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. September 2009, 18:34
Otsi:

Ava täpsem otsing