Teisipäev 28. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

AUTOD: Mondeo otsib uut nägu

1706-aripaev 25. september 2009, 14:35

Kuigi uus Ford Mondeo on turul olnud vaid
veidi üle kahe aasta, tabasid Automedia fotograafid Itaalia Alpides
kohustuslikke testikilomeetreid läbimas Mondeo värskendatud versiooni.

Eeldatavalt järgmisel aastal debüteeriv sõiduk saab vaid mõõduka uuenduskuuri osaliseks: fotodelt võib täiesti uute detailidena märgata vaid esitulesid- ja stanget. Hetkel näib, et auto tagaosa kujundus jääb samaks, kuid välistatud pole ka võimalus, et ka seal leiavad endale koha uue disaini saanud tuled ning stange.

Fordi Euroopa mudelivaliku suurima sõiduauto jõuallikata valik ning salongi disain jääb eeldatavalt aga samaks, oodata võib ehk vähemaid muutusi siseviimistlusmaterjalide värvis. Mootorite seas paneb Ford rõhku juba läbiproovitud gammale, mis sisaldab 1,6- kuni 2,5-liitrisi bensiinimootoreid ning 2- ja 2,2-liitriseid diiselmootoreid. Uuenenud Ford Mondeo eeldatav debüüt leiab aset järgmise aasta Genfi autonäitusel.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. September 2009, 14:35
Otsi:

Ava täpsem otsing