Pühapäev 26. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Korterite hinnad aina langevad

26. september 2009, 14:39

Spetsialistide hinnangul algas sügis
Ida-Virumaa kinnisvaraturul eelmise aasta ja tänavu esimese poolaastaga
võrreldes aktiivsemalt, kirjutab Põhjarannik. Seda seostatakse
hinnalangusega, mis prognooside kohaselt jätkub ka talvel.

Kinnisvarabüroo Uus Maa Jõhvi esinduse juhi Hannes Halliku sõnul on üks põhjus, miks korterite keskmine hind langeb, see, et kohtutäiturid panevad üha rohkem kinnisvara sundmüüki. Kinnisvarabüroo Uus Maa spetsialistid ennustavad hinnalanguse jätkumist. Peamised faktorid, mis kinnisvaraturgu mõjutavad, on töötus ja kommunaalmaksed.

Spetsialistide arvates sundmüükide arvu vähenemist oodata ei tasu. Paljudele aasta alguses töötuks jäänutele lõpetatakse hüvitise maksmine. Samas suurenevad sügistalvisel perioodil nende inimeste küttekulud, mis paneb paljud kinnisvaraomanikud väljapääsmatusse olukorda ning sunnib kinnisomandit müüma.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
26. September 2009, 14:39
Otsi:

Ava täpsem otsing