Jüri Käo: ma ei ostaks Lätis ühtegi asja

08. oktoober 2009, 12:10

Tallinna Kaubamaja nõukogu esimees Jüri Käo
ütles mõned nädalad tagasi Äriplaanil, et investeerimise eesmärgil ta Läti
ega Leedu poole ei vaataks

Käo ütles tookord, et tuleval aastal käibed jaekaubanduses kasvama ei hakka, pigem jäävad tänavuse aastaga samale tasemele. „2010. aastal kasvu ei tule, või kui, siis pigem 2010. aasta lõpul või 2011. aastal,“ arvas Käo jaekaubanduse käibekasvust rääkides. Järgmise aasta eelarvest rääkides ütles Käo, et suurinvesteeringuid ei ole ette nähtud, on vaid taastootmise plaanid. "Kuid olukord võib muutuda, kui tekib suurem kindlustunne,“ arvas ta, kuna varad, ettevõtted ja ehitamine on hea hinnaga.

Käo ei vaataks üldse Läti ega Leedu poole, kui üldse kuhugi midagi ostma läheks, siis Soome ja Rootsi. „Parem on mingit loogilist rada pidi käia,“ põhjendas ta. Käo sõnul on ettevõtjad Lätis kaotanud üle miljardi krooni.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
08. October 2009, 13:18
Otsi:

Ava täpsem otsing