Narva võimud tellisid endale positiivse uuringu

08. oktoober 2009, 08:57

Narvalased suhtuvad kõige paremini
Stalnuhhinisse ja Keskerakonda, isegi korruptsioonis süüdistatavasse Narva
linnavolikogu liikmesse Aleksandr Moissejevisse.

Valimiste eel Narva linnavalitsuse tellitud sotsioloogilise uuringu järgi suhtuvad narvalased kõige soosivamalt Keskerakonda: 42 protsenti küsitletutest suhtub sellesse parteisse positiivselt ja 12 protsenti negatiivselt. Kõige tõrjuvamalt suhtutakse Reformierakonda - 42 protsenti suhtub neisse negatiivselt ja ainult 7,6 protsenti positiivselt, kirjutab Põhjarannik.

Ka tuntud inimeste loetelu juhivad tsentristid: Mihhail Stalnuhhin (küsitletutest suhtub temasse positiivselt 49,2 ja negatiivselt 12,6 protsenti) ja Eldar Efendijev (protsendid vastavalt 43,7 ja 7). Veel suhtuvad piirilinlased soosivalt valimisliitu Meie Kodu - Narva juhtivasse Narva Vene kodanike liidu liidrisse Juri Mišinisse ja positiivne reiting on ka korruptsioonis süüdistataval Narva linnavolikogu liikmel Aleksandr Moissejevil.
Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    08. October 2009, 11:27
    Otsi:

    Ava täpsem otsing