Pühapäev 4. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Pristise juht: iga ettevõte võiks oma ala teha pigem kitsamalt

08. oktoober 2009, 10:56

Iga ettevõte võiks oma ala teha pigem veidi
kitsamalt ja sügavamalt ning anda teatud kõrvalfunktsioonid professionaalidele,
mitte ise pusida, märkis turvafirma Pristis juhatuse esimees Andres Kiil.

Kiili arvates tagab Pristisele edu kõrvaltegevustega mittetegelemine ning keskendumine põhitegevusele. See hoiab tema arvates oluliselt kokku raha ja aega ning võimaldab klientidele pakkuda kvaliteetset teenust.

Turvafirmade liidu andmeil langes mullu mehitatud valveteenuse ehk kõige kallima valveliigi turg võrreldes 2007. aastaga, sest mitmed kliendid on vahetanud selle patrullteenuse vastu. "Selgelt on mehitatud valve turg kahanev ka edaspidi, kuna tehnoloogia abil valvamine on märksa efektiivsem," märkis Kiil.

Skorpioni ja Lilto ostuga sai Pristisest tema sõnul Eesti suuruselt teine turvafirma. Esikohal on G4S ning kolmandal Securitas. "Usun, et pisemate firmadega ei juhtu midagi, kui nende nö doonorkliendiga ei juhtu miskit. Nullist alustada oleks täna muidugi märksa keerulisem – juhtumiskeskuse loomine ja turvatöötajate palkamine nõuab miljoneid kroone ja kahtlustan, et vaid väga vähesed investorid oleks huvitatud sellega tegelemisest. Pigem võiks olla mõeldavam turvasüsteemide paigaldusega tegeleva ettevõtte asutamine," lahkas Pristise juht turvafirmade turusituatsiooni.

Mõned kuud tagasi kirjutas AS Pristis alla turvafirma Skorpioni Julgestusteenistuse ASi aktsiate ostu-müügileppele, millega Pristis omandas sada protsenti nii Skorpioni kui ka viimase tütarettevõtte AS Lilto aktsiatest.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
08. October 2009, 10:56
Otsi:

Ava täpsem otsing