Addinol investeerib 9 miljonit eurot tootmismahtude suurendamisse

12. oktoober 2009, 15:37

Addinol Mineralöl Marketing OÜ emaettevõte
Addinol Lube Oil GmbH laieneb jõudsalt Saksamaal Leunas. Järgneva majandusaasta
jooksul on planeeritud ca 25 000 m2 laienemispinnale ehitada mitmed tootmis- ja
laohooned ning paigaldada lisatsisternid. Addinoli investeeringute maht ulatub
umbes 9 miljoni euroni.

2007. aastal avas Addinol MM OÜ emaettevõte Addinol Lube Oil GmbH Saksamaal Leunas oma uue tootmiskompleksi ja laiendatud logistikakeskuse, teatas ettevõte. See oluline investeering on kaasa toonud klientide ja koostööpartnerite arvu pideva kasvu nii Saksamaal kui ka teistes riikides ning suurendanud läbimüüki. Hiljuti avati ka Eestis Addinoli uus Ida-Euroopa keskus, kust juhitakse määrdeõlide müüki kõikidele Ida-Euroopa turgudele.

Uute täiendavate investeerimisplaanide elluviimisega alustatakse Leunas juba käesoleval aastal, et senisest veelgi kiiremini ja paindlikumalt reageerida oma äripartnerite soovidele. Ühtekokku on Addinolil Leunas ca 25 000 m2 jagu laienemispinda, millele soovitakse paigaldada lisatsisternid ning ehitada täiendavad tootmis- ja laohooned.

Majandusaastal 2009/2010 ulatub Addinol Lube Oil GmbH investeeringute maht umbes 9 miljoni euroni.


Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. October 2009, 15:37
Otsi:

Ava täpsem otsing