Saeveski juht kandideerimisest: ettevõtte juhtimine jääb igal juhul põhitööks

13. oktoober 2009, 18:18

Saeveski juhtimine jääb minu põhitööks, aga
kui osutun valituks, üritaksin oma kogemuste ja teadmistega aidata valla elu
edasi viia, põhjendas ASi Stora Enso Eesti Imavere saeveski juhataja Marek
Moorits, miks ta kandideerib esimest korda Imavere vallavolikokku.

„Ma ei ole veel mõelnud, mida ma konkreetselt saaksin valla heaks ära teha,“ tunnistas Moorits. „Minu eesmärk ei ole saada igal juhul volikokku, aga kui ma osutun valituks, siis kohe kindlasti ei taha ma hakata vallajuhiks – minu põhitöö on ja jääb saeveski juhtimine. Ma saaksin üritada vaid oma kogemusi rakendada valla arengu hüvanguks.“

Mooritsa kinnitusel on ka praegu valla suurim ettevõte ja vallavalitsus teinud tõhusat koostööd. „Kui ma volikokku valituks osutun, siis tuleb mul otse loomulikult hakata kahte asja – ettevõttega seotud tegevusi ja kohapealset vallaelu – lahus hoidma,“ rõhutas Moorits. „Neid kahte asja ei tohi segi ajada.“

Moorits kandideerib IRLi nimekirjas, ehkki erakonda ta ei kuulu.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. October 2009, 20:49
Otsi:

Ava täpsem otsing