Pühapäev 26. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Steve Jobs on teismeliste lemmikettevõtja

14. oktoober 2009, 19:38

Apple’i asutaja ja juht Steve Jobs on USA
teismeliste lemmikettevõtja vahendab värsket uuringut Apple’i uudiseid ja
kuulujutte vahendav portaal AppleInsider.

Uuringus, milles küsitleti 1000 last vanuses 12 kuni 17 aastat, valiti 35 protsendiga lemmikettevõtjaks Steve Jobs. Teisel kohal on 25 protsendiga telestaar Oprah Winfrey ning talle järgneb rulalegend Tony Hawk (16%) ning suhtlusportaali Facebook asutaja Mark Zuckenberg (10%).

Jobs ei valitud mitte rikkuse pärast, vaid kaks kolmandikku teda eelistanud ütlesid, et nende arvates on Jobs muutnud inimeste elulaadi või muutnud maailma paremaks. Ülejäänud kolmandik nimetas tema edu erinevatel elualadel põhjuseks, miks nimetada teda kõige imetlusväärsemaks ettevõtjaks.

Tegemist on järjekordse näitega Jobsi mõjust Ameerika noorsoole. Möödunud nädalal avaldatud investeerimispanga Piper Jaffray teismeliste uuringu kohaselt omab 87 protsenti neist muusikapleierit iPod.

Lisaks sellele kasutavad pea kõik legaalselt muusikaostjad multimeediapoodi iTunes ning ehkki mobiiltelefone iPhone on noortel veel vähe, kavatsevad 22 protsenti neist selle osta järgneva poole aasta jooksul.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. November 2009, 19:43
Otsi:

Ava täpsem otsing