Neljapäev 8. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Taluperenaine kandideerimisest: prioriteediks külaelu arendamine

14. oktoober 2009, 18:05

Kõige esimene prioriteet on arendada oma
kodukoha Seljametsa küla elu ja arengut, põhjendas Männituka taluperenaine Maiu
Saare, miks ta kandideerib esimest korda Paikuse vallavolikokku
valimisliidus.

Kuus aastat naisteühingut Martad vedanud Maiu Saare tunnistas, et tegelikult on nii naisteühingu kui ka koduküla probleemid ka varem volikokku jõudnud ja eeskätt tänu sellele, et tema abikaasa Margus on praeguse vallavolikogu liige.

„Ise volikokku kuuludes saaksin aga paremad võimalused ja lähtekohad tegutsemiseks,“ on Maiu Saare veendunud. „Ja ma ei saa öelda, et poliitika mind üldse ei huvita, ehkki ma ühtegi erakonda ei kuulu ja mul pole mõtteski liikmeks astuda.“

Maiu Saare lükkab ümber oletuse, et ilmselt läheb nüüd kõvaks konkurentsiks selle nimel, kumb peres rohkem hääli saab, sest nii Maiu kui Margus Saare kandideerivad samas valimisliidus. „Meie eesmärk pole omavahel konkureerida,“ kinnitas Maiu Saare. „Oleme mõlemad tagasihoidlikud maainimesed ja mingit valimisreklaami me ei tee – me lihtsalt loodame, et meid usaldatakse.“

Männituka talus on üle saja lüpsilehma ja tegu on piirkonna suurima taluga, mis annab tööd neljale palgalisele. Kui taluperemees ja –naine mõlemad volikokku valitakse, kas talutöö siis kannatama ei hakka? „Kes teeb, see jõuab,“ kõlas Maiu Saare resoluutne vastus.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
16. October 2009, 20:50
Otsi:

Ava täpsem otsing