Tööriistade vahendaja kandideerimisest: hakkan lahendama probleeme arendusaladega

14. oktoober 2009, 20:43

Minu eesmärk on volikokku pääsedes esindada
inimesi, kes puutuvad kokku erinevate probleemidega seoses uute arendusaladega,
põhjendas tööriistade vahendusfirma OÜ Harteron omanik ja juht Virgo Pai, miks
ta kandideerib esimest korda Rae vallavolikokku.

„Ehitusbuumi ajal suurt raha jahtinud kinnisvaraarendajad pole suutnud oma kohustusi täita ning uutel arendusaladel elavad inimesed puutuvad jätkuvalt kokku küll vee-, kanalisatsiooni, turvalisuse ja paljude muude probleemidega,“ rääkis Pai. „Need probleemid on kestnud kaua ja ilmselt on raskesti lahendatavad, kuid kui lahenduste otsimisele rohkem pühenduda ja asjale lähemal olla, siis kindlasti saab midagi korda aetud. Minu eesmärk on seda volikogus olles teha.“

Pai on Keskerakonna liige ning kandideerib erakonna nimekirjas. „Olen olnud tavaline realiige ja ma pole poliitiliselt ambitsioonikas,“ kinnitas ta. „Volikokku pürgimine ei tähenda kindlasti ettevalmistavat sammu suurde poliitikasse. Pigem on mul huvi ja tahtmine aidata kodukoha arengule kaasa.“

Jüris asuv OÜ Harteron tegeleb käsitööriistade jae- ja hulgimüügiga.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
16. October 2009, 20:50
Otsi:

Ava täpsem otsing