Teisipäev 25. oktoober 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Lugeja arvab

ÄP 15. oktoober 2009, 00:00

    Juhtkiri: valid Laari, saad Laari
  • See veel puudus - nimelt rõhutatakse nüüd parempoolsusele.
  • Ei, aitäh. Oskan ise oma peaga mõelda. Käisin juba valimas, valisin hoopis sotside seast!
  • Ise küll IRLi ei vali, aga minu arvates normaalne, et ajaleht oma eelistuse välja ütleb. USAs on see täiesti tavaline, et ajalehed enne valimisi soovitavad hetke asjaolusid arvestades kas demokraatide või vabariiklaste poolt hääletada.
  • Minu meelest pole midagi halba selles, kui ajaleheartikkel kaalutleb ja argumenteerib oma eelistusi praeguse hetke kontekstis. See on miski, mida iga valija võiks rohkem teha, selle asemel et n-ö religiooni järgi oma häält andma tormata.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 18:16
Otsi:

Ava täpsem otsing