USA astub derivatiivide kandadele

15. oktoober 2009, 20:49

USA esindajate koda hääletas täna
börsiväliselt kaubeldavate derivatiivide rangema reguleerimise poolt
Finantsteenuste komitees häälteenamusega 43-26, kirjutab AP.

See on esimene suurem samm president Obama püüetes finantsmaailma rangematesse raamidesse suruda. Samuti näitab see demokraatide kokkukuuluvusvalmidust, et ületada kogu vastupanu vabariiklaste ja finantsettevõtete poolt.

Järgmisel nädalal loodetakse häälteenamust ka Obama järgmisele suuremale plaanile, mis looks eraldi valitsusasutuse finantsteenuste tarbijate kaitsmiseks. Mõlemaid ettepanekuid tuleb veel kaitsta ka täiskoja ees ning senatis.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    15. October 2009, 20:50
    Otsi:

    Ava täpsem otsing