Mahe jazz sügistuulte vihinas

Signe Sillasoo 16. oktoober 2009, 00:00

Diana Kralli kuid tagasi poelettidele jõudnud album "Quiet Nights" on järjekorranumbrilt kaheteistkümnes. Ja nagu ikka kogumik parimatest bossa- ja jazzipaladest.

Riburadapidi kõlab plaadilt selliseid hitte, nagu "The Boy From Ipanema", "Where or When", "Walk On By" jne. Kõik dianakrallilikult mahedal häälel ja põnevates seadetes linti võetud. Paraku aga ei midagi uut ja väga ohhood.

Tundub, et viimasel ajal on muusikamaailmas muutunud trendiks vanade laulude esitamisega nö kindla peale väljaminek. Suhteliselt sarnaselt restoranidele, sööklatele ja kiirtoidukohtadele, kel kõigil Cesari salat menüüs. Näiteks hitti Ipanema poistest ja tüdrukutest, kes kuidas laulu sõnu sätib, on plaadistatud sadades versioonides. Soolona, duetina, jazzbändi ja orkestri saatel, inglise, portugali, hispaania ja prantsuse keeles. Hea lugu, aga palun midagi uut.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:04
Otsi:

Ava täpsem otsing