Reede 28. oktoober 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Laar: näib, et saamegi Tallinnas võimule

18. oktoober 2009, 21:14

IRLi esimees Mart Laar ütleb, et seni
laekunud valimistulemuste järgi näibki, et IRL, Reformierakond ja sotsid on
Tallinnas võimu haaramas.

"Tervikuna võin öelda, et meie tulemus on hea kui mitte öelda väga hea. Rõõmu teeb just kõige rohkem see, et Tallinnas saamegi ilmselt hakata enda eesmärke koos Reformierakonna ja sotsidega ellu viima: monopolide-vastane võitlus, maamaksust vabastamine, vee-ja küttehinna langetamine," loetleb Laar asju, mis esmastena käsile võetakse.

Kas veteranpoliitikut ka miski üllatas?

"Keskerakonna tulemus üle Eesti on küllaltki nõrk, üllatavalt nõrk. Ja kui samamoodi jätkub, siis paistab, et ka Tallinnas nad enam absoluutset enamust volikogus ei saavuta," lisas peomelus viibinud Laar.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
18. October 2009, 23:50
Otsi:

Ava täpsem otsing