Üks küsimus: Kas olete rahul valimistulemusega?

ÄP 20. oktoober 2009, 00:00

Koit Uus, ASi Uuemõisa Invest juhataja
Mulle ei olnud valimistulemus Haapsalus üllatus. Seis on sama, mis eelmistel valimistel ja jõuvahekorrad ei muutu. Sukles vedas siin kihla, et kordab Savisaare tulemust Tallinnas… (naerab).

Priit Tiru, Eston Ehituse juht
Mulle polnud üllatus, et Kivimägi teeb Pärnus hea tulemuse, kuid olin pisut üllatunud, et see oli nii hea. Pärnule on kasulik, et tuleb uus jõud - see sunnib vanu võimulolijaid pingutama. Tegelikult sai ju Keskerakond samuti Pärnus päris hea tulemuse, mis puudutab Viisitamme, siis sai ta minu arust isegi üllatavalt palju hääli.

Roland Lepp, ASi Maag nõukogu esimees
Müts maha Savisaare ees - ta on kõva reklaamimees. Ja kui sul on raha, siis sa ju saad reklaami teha. Aga ma pole sellega nõus, et minu kui Tallinna maksumaksja raha selleks kasutatakse! Savisaare nii suur võit näitab, et meie inimestes on lollust või siis ka tarkust. Eks me teame, kust linnaosast need hääled Savisaarele tulid.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 18:16
Otsi:

Ava täpsem otsing