Laupäev 22. oktoober 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Avalik kiri Swedbankile ja SEB-le

21. oktoober 2009, 14:42

Te mõlemad avaldasite sel nädalal oma III
kvartali tulemused, mida ohtralt tsiteeriti Skandinaavia ja muu maailma
majandusmeedias. Ja õigusega, sest siitpoolt Soome lahte vaadates on
tegemist sisuliselt kõige operatiivsema professionaalse hinnanguga Leedu,
Läti ja Eesti majandustele.

Sellega seoses on mul aga teile ettepanek – kas soostuksite edaspidi käsitlema tulemustest teada andes Lätit, Leedut ja Eestit eraldi, mitte sõnana "Baltic“? Sest kui ehk välja arvata Soome meedia, ei tee muu maailm kolme riigi vahel vahet, ja nii nagu teie ees, nii levib hinnang mütoloogilise „Balti“ kohta üle maailma.

Kuigi väiksed, oleme ikkagi eraldi riigid, nagu te ise kõige paremini teate. Ja teie endi aruannetes, vaadates näiteks provisjonide muutust, on ju selgelt näha Eesti teistsugune areng võrreldes Läti või Leeduga. Balti riikide eraldi käsitlemine üldises kommunikatsioonis, mida jälgivad välisinvestorid, on sellisel juhul ka teie huvides.

Saatsin selle ettepaneku ka mõlemasse panka ning di.se-sse

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. October 2009, 21:20
Otsi:

Ava täpsem otsing