Karolina Sikk: jätkan teise pensionisambasse maksmist

Kadri Bank 21. oktoober 2009, 19:39

Olen sellele mõelnud pikalt ja otsustanud,
et ikka jätkan, vastas Fontes PMP OÜ partner Karolina Sikk päevaküsimusele, kas
jätkate II pensionisambasse maksmist.


„Üks põhjus on kindlasti see, et riik ise paneb hiljem rohkem juurde,“ põhjendas Sikk. „Teine asi on see, et kui ma olen otsustanud, et soovin ka ise oma pensionisse panustada – ja kuigi riik on otsustanud ühel hetkel oma otsust muuta –, siis isiklikku otsust ma muutma ei peaks.“
Siku sõnul on ta Swedbanki fondis ja tootlusi vaadates kaalus ta ka Nordeasse liikuda, kuid otsustas siiski jätkata endises fondis. „Kui osakute hind on praegu nii all, siis ei ole mõtet vahetada, kui varem on osakud tootnud rohkem.“ lausus Sikk. „Pigem loodan, et majandusruum muutub ja läheb ka nende fondil ka paremini.“
Veidi rohkem kui kuu on aega esitada avaldus II pensionifondi maksete jätkamiseks.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. October 2009, 20:26
Otsi:

Ava täpsem otsing